maandag 28 oktober 2013

Code rood en oranje

Buiten was het vandaag heel slecht weer, maar binnen hadden we het heel gezellig. Er was ook voldoende te eten, hartig en zoet......en vooral allemaal erg lekker.

We hadden vandaag ons personeelsuitje. Af en toe organiseren we dat, als we vinden dat we elkaar weer eens wat uitgebreider willen spreken en wat gaan we dan doen???? Jullie raden het al, we klimmen de trap op naar de 1e etage en gaan samen handwerken.

Wie waren er eigenlijk allemaal? Iedereen, zelfs onze baas Wim schoof even aan en liet zich al het lekkers dat we meegebracht hadden ook goed smaken

De prachtigste dingen komen op tafel of verschijnen op het molton-board. Zoals de quilt van Cathelijn, die ze ontworpen heeft voor de cursus applicatietechnieken. Bijna af, het wordt een mooi en verfijnd wandquiltje met een combinatie van patchwork en appliqué. We hebben alternatieven besproken voor de rand. Het wordt iets in blauw, er waren twee stoffen, die goed pasten. Cathelijn zal de knoop doorhakken en de quilt zal te zien zijn bij ons Open Huis op zaterdag 21 december.


Praten en breien en lachen ...het kan allemaal tegelijk. Soms moet dan wel iets opnieuwWe hebben mooie plannen gemaakt voor het volgende seizoen en afspraken gemaakt om het allemaal te kunnen realiseren. Begin december ligt het nieuwe programma er voor het voorjaar 2014 met een aantal nieuwe dingen, die vast in de smaak zullen vallen.

Als laatste een plaatje van een serie nieuwe stoffen in de winkel, de serie Love van Collection for a Cause van Moda. Dat is tenslotte wat we allemaal delen, de liefde voor stoffen.


We hadden een leuke dag.
Morgen weer aan het werk!

een hartelijke groet van Maria namens het hele Sampler-team

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er gezellig uit! Wat leuk dat jullie het zo dicht bij huis en liefhebberij houden! Ben benieuwd naar de plannen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hebben een gezellige dag gehad. En wat een lekkers! Kijk nu al uit naar het programma voor 2014.
  Groetjes, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel gezellig uit, zeer benieuwd wat er allemaal komt.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen