dinsdag 19 november 2013

WERK IN UITVOERING


De komende 2 maanden worden de oude gas- en elektraleidingen in het Groot Heiligland vervangen.
U begrijpt dat geeft rommel, veel rommel. Deze week zijn ze bij ons voor de deur begonnen en op maandag zijn ze in de winkel bezig geweest. (is nog enigszins in de linker etalage te zien, maar dat knap ik morgen op)
Wij proberen de overlast voor u zoveel mogelijk te beperken. Momenteel is de winkel te bereiken vanaf de Gasthuisvest. Bent u met de fiets dan kunt u die eveneens op de Gasthuisvest neerzetten, bijvoorbeeld bij de Egelantier. Later in de week is deze situatie misschien weer omgedraaid en kunt u ons bereiken via de Gedempte Oude Gracht. Wilt u zeker weten hoe wij te bereiken zijn bel dan even naar de winkel.
Binnen is er niets verandert, wij zijn er voor advies en er zijn nog steeds mooie stoffen, boeken en quiltbenodigdheden. Is het druk en moet u even wachten dan staan  de koffie en thee altijd voor u klaar of kijkt u boven naar deel 2 van de Block Swap tentoonstelling.

Team De Sampler,
Karin


2 opmerkingen:

 1. Tja, soms moeten deze dingen ook gebeuren, nu maar hopen dat ze gauw weer klaar zijn.
  Kom gauw kijken hoe mijn blokswapquilt en van de andere hangen.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig zitten jullie in de maand dec niet in de troep.Ik hoop gauw weer eens naar Haarlem te komen.Mijn geboortestad 58 jaar terug.
  Dan kom ik zeker langs.
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen