zondag 13 oktober 2013

REGEN

Volgens het KNMI wel 8 emmers per vierkante meter. Zie je het voor je. Ik niet. Ik denk maar zo als je dan toch die emmers vult lap daar dan meteen de ramen mee, of mop de vloer. Maar nee het wordt er gewoon tegen aan gekwakt. Oké wat zij willen, ik doe er niet aan mee maar ga lekker...........borduren, en wel deze gezellige herfstborduurtjes. Ze zijn er in 9 verschillende soorten.

Ik ben begonnen met de eikeltjes in een leuk schots ruitje. Lekker op de bank en in een paar avondjes helemaal kant en klaar. Inclusief het randje van een leuk herfstlapje. Hierna is het vogelhuisje rechts bovenaan aan de beurt. Ik wordt er helemaal blij van en vergeet die 8 emmers.

Nog een tip om het slechte weer te vergeten.
Zaterdag 19 oktober is onze volgende aktiedag in het kader van ons jubileumjaar. We hangen de winkel vol met stroken van 15 x 55 cm, de zogenaamde eurolapjes. Plukken maar weer. Heeft u er 10 geplukt dan rekent u er 9 af en krijgt u de tiende van ons. En als u in de winkel bent kijk dan ook even boven, in de lesruimte hangen quilts van de Block Swap. Wat een inspiratie. Het blijft altijd weer leuk driehoeken.


Ik wens ieder nog een prettige voortgang van het weekend en een fijne week.
Team De sampler, Karin3 opmerkingen:

 1. Jammer dat het een beetje uit de buurt is anders kwam ik zeker langs. Het is me van de zomer ook niet gelukt om met lege handen bij jullie uit de winkel te gaan.
  Hier in Friesland regent het ook al de hele dag.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke borduurtjes, om zo aan te beginnen. Het is quiltweer, maar borduurweer mag ook!
  Groetjes, Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk de borduurtjes, ga toch voor het quilten.
  Hier is het de hele dag ook al een natte boel, maar wel heerlijk om dan kleine steekjes te zetten.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen