zondag 9 december 2012

Kerstsfeer

Het blog is de afgelopen weken een beetje naar de achtergrond geschoven. Dat heeft hij of zij niet verdiend want het is heel leuk om wat op het blog te schrijven, maar we hadden even andere bezigheden.En wat waren die andere bezigheden dan, nou dat zal ik u zeggen. De winkel moet kerstsfeer komen en daarvoor willen we natuurlijk nog weer een nieuwe quilt voor maken, en nog een kleine, en nog wat voor in de boom, en nog een leuk kussen en ga zo maar door. Het nieuwe cursusprogramma moet klaar. Ook daar komt het nodige bij kijken. Nu staat alles op de rit. Als alles gaat zoals we berekend hebben dan staat het programma woensdag op onze site en kunt u weer inschrijven voor een leuke cursus, workshop of club.De etalage is weer in kerstsfeer gebracht en daar zal de komende dagen nog wat aan toegevoegd worden van kleine dingetjes die nog net niet af zijn en waar dus nog even snel wat aan gedaan dient te worden. Wat zeker is, is dat de winkel zaterdag 22 december helemaal klaar is voor het Open Huis. We hopen weer op veel gezelligheid, er is koffie en thee met iets lekkers, er is een make it en take it, er zijn lesgeefsters aanwezig  en natuurlijk leuke aanbiedingen.

Graag tot ziens op ons Open Huis en nog een heel gezellig weekend,
Team de Sampler, Karin
2 opmerkingen:

  1. Ziet er al erg gezellig uit! Vooral die quilt in het linkerraam, erg mooi! Ik kan helaas de 22e niet, maar hoop in het nieuwe jaar een workshop bij jullie te gaan volgen. Kijk dus met spanning uit naar woensdag om te zien wat voor mogelijkheden er zijn!
    Groet, Marjo B-W

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er gezellig uit en ik kom zeker naar de open dag en wil jullie nog hartelijk bedanken voor alle lieve hulp wie ik heb gekregen en verheug me heel erg op de basis cursus

    Lieve Groetjes Nellie Hulsebos

    BeantwoordenVerwijderen