vrijdag 1 juni 2012

leuk bezoek

vrijdag 1 juni

Deze week hadden we in de winkel bezoek van Willyne Hammerstein. Zij heeft het prachtige boek 'Millefiori Quilts' geschreven, dat enige tijd geleden is uitgekomen bij Quiltmania. Het is een boek waarop we niet uitgekeken raken. Qua kleur- en vormgebruik is het een inspiratiebron. We hebben haar natuurlijk met haar eigen boek in de hand vereeuwigd voor onze goed gevulde boekenkast.


Ons gesprek leidde tot de afspraak dat zij in november een workshop komt doen bij de Sampler. Daar kijken we naar uit. Willyne zal tijdens die workshop vertellen over haar werkwijze bij het maken van verschillende quilts uit het boek. Ze brengt een aantal quilts mee om te laten zien. Ook de techniek waarmee ze gewerkt heeft, zal ze demonstreren. De aanwezige quilters gaan op die dag oefenen met die techniek.
Ze heeft ons heel veel te vertellen en doet dat op een leuke en ontspannen manier.
Hieronder een voorbeeld van een van de quilts in haar boek.


De workshop is onderdeel van het najaarsprogramma. Begin volgende week brengen we de informatiekrant met al het aanbod uit. Alvast veel leesplezier!

namens het team van de Sampler wens ik jullie een fijn weekend,
Maria

3 opmerkingen:

 1. Wouw C je bent lekker met het bloggen bezig super leuk !!!!! wat gaat het goed en wat een leuke updates !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal,

  Wat leuk dat De Sampler nu een eigen weblog heeft. Daar heb ik lang op gehoopt. Ik kom vast en zeker vaak even langs om alle nieuwtjes te lezen. Ik verheug mij ook op de webwinkel! Veel succes met beide zaken.
  Hartelijke groet, Marina.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo ‘Samplers’, wat leuk, een eigen blog! Bedankt voor de nieuwsbrief.
  We proberen 16 juni langs te komen!

  BeantwoordenVerwijderen