vrijdag 29 juni 2012

Zomer in de winkel!

Met deze nieuwe lijn stoffen haalt u direct een vakantiegevoel in huis! Er zit ook een mooie blauwe stof met  fietsjes tussen en een paar fijne basisstoffen maken de serie kompleet.


Alle stoffen ook weer in handige fatquarters en halve meters voor u gesneden, of in een pakketje met stukjes van de hele serie bij elkaar.

Voor de liefhebbers van moderne prints zijn deze nieuwe stoffen aangeschaft. Hiermee zijn heel veel kleurencombinaties mogelijk.

De voorraad Quiltmania boeken wordt alsmaar aangevuld, want die gaan dagelijks over de toonbank. Erg mooie en heel verschillende boeken.

Van de 'Simply Vintage' nummer 3, gaat de verkoop hard. Er staan weer erg leuke dingen in. U vindt het blad op de toonbank.

Als laatste wil ik u eraan te herinneren dat de openingstijden in de zomermaanden, juli en augustus, anders zijn dan normaal.: op dinsdag tot en met vrijdag van 12- 17 uur.  Op zaterdag wel gewoon van 10 tot 16 uur. 

Vanuit een zonnige winkel wens ik u een gezellig weekend,

Namens het team van de Sampler,

Annemieke
1 opmerking:

  1. Wat leuk dat jullie die stoffen gaan voeren! Ben gek op hun series! Een goede reden om weer eens richting Haarlem te rijden!

    BeantwoordenVerwijderen