woensdag 29 mei 2013

Weegactie

Dit keer geen druipende paraplu's en natte regenjassen aan de kapstok! We hadden gewoon geluk op onze actiedag. En dat kwam goed uit, want veel quilters hadden besloten De Sampler met een bezoek te vereren om stoffen uit te zoeken uit de vele stapels op tafel. Voor een lopend of gepland quiltproject of gewoon omdat ze een leuk stofje zagen.
Het was druk, de fotografe had bijna een trap nodig om over alle bezoekers heen te kijken.
Vele setjes stof belanden op de weegschaal, er werd samen gezocht en overlegd, keuzes werden bewonderd. Het raam moest open vanwege de broodnodige zuurstof.
Kortom, een erg gezellige sfeer en opnieuw een geslaagde dag.Het volgende op de agenda van De Sampler is de lancering van het najaarsprogramma 2013. Als we geen tegenslag hebben, is de tekst a.s. vrijdagavond online beschikbaar en het bereikt de quilters die het per post ontvangen in de loop van het weekend, uiterlijk maandag.

Zaterdag 8 juni is het Open Huis, waar u welkom bent om voorbeeldquilts te bekijken, te overleggen met lesgeefsters en besluiten of het nieuwe programma u een aantrekkelijke mogelijkheid biedt om weer wat te leren en om gezellig in een groep een aantal uren te quilten of te handwerken.

U bent welkom,
een hartelijke groet van het Samplerteam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten