vrijdag 4 januari 2013

hallo 2013

De oliebollen zijn op en de Kerstman is naar huisHet team heeft even wat gas teruggenomen en thuis gequilt en gehandwerkt, want een week niet quilten, dat kan natuurlijk niet. In het voorgaande blogje van Karin kunt u lezen hoe dat gaat. Het is een verhaaltje over een zoldertrap, een wasmand en een klagende naaimachine.

Nog veel dank trouwens aan allen die ons een kerstgroet stuurden, we hebben ze allemaal in de winkel opgehangen.

Op 22 december hadden we Open Huis, een full house en een goeie sfeer. We hebben wat plaatjes voor degenen die niet konden komen, met dank aan Jannie en Mirjam voor de foto's.

beneden

boven

een sneeuwpopje van vilt  maken

mooi

detail van MINI I, huisjes

detail van het BOMmetje

onderdeel van wat de Stitchery Club gaat maken
De winkel is al weer open vanaf 2 januari. De kerstversiering is verdwenen, de etalages hebben een nieuwe en frisse inrichting en we bereiden ons voor op de lessen en workshops van het voorjaar. U kunt nog steeds inschrijven.
Misschien zijn er nog dames geinteresseeerd in het onder de knie krijgen van de basisvaardigheden van het quilten, dan is de Basiscursus Ochtend of Avond iets voor u. Er is nog plaats.
U kunt niet meer inschrijven voor de cursus Sampler/het Vervolg, die is volgeboekt.
Bij andere workshops zijn nog plaatsen vrij, bezoekt u onze website om eens te kijken of u iets van uw gading kunt vinden.
We hopen op een gezellig en creatief seizoen samen met u.

hartelijke groet, namens het hele team,
Maria.

1 opmerking: