zaterdag 21 juni 2014

De Sampler gaat door - laatste week van de uitverkoop
U heeft het nieuws waarschijnlijk al gehoord: De Sampler wordt per 1 juli voortgezet door Tamara van de Grijp. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee, want wat is Haarlem zonder quiltwinkel? 

Tamara gaat eerst de winkel opknappen en gaat waarschijnlijk in de tweede helft van juli/eind juli weer open. Een en ander hangt af van het tempo waarin de werkzaamheden kunnen verlopen.
Nieuws daarover kunt u tegen die tijd vinden op de website.

Het voorgaande houdt in dat zaterdag 28 juni de laatste dag van de uitverkoop is, we hebben bij het opruimen nog wat boeken gevonden die voor 2 euro per stuk verkocht zullen worden en ook de mand met weegstoffen is nog aangevuld.

De Bees gaan gewoon door in het volgend seizoen, ook zult u ons bij een aantal lessen weer tegenkomen en natuurlijk als klant bij Tamara in de winkel.

We willen iedereen bedanken voor de gezellige tijd die we met elkaar gehad hebben en voor al het lekkers, de bloemen, de lieve kaartjes en de mails.

Tamara, als nieuwe eigenaresse van De Sampler, wensen we voor de toekomst veel succes en plezier toe. Zij houdt u in het vervolg via de website en de email op de hoogte van de ontwikkelingen.

Hartelijke groet en tot ziens,

Het Samplerteam,
Wim, Cathelijn, Karin, Maria, Annemieke, Quirien en Mirjam1 opmerking:

  1. Wat heerlijk dat de winkel blijft bestaan !! Heel veel succes gewenst. Hartelijke groeten, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen