woensdag 11 december 2013

Nieuwe stoffen!!!!!!

Hoera er zijn weer nieuwe stoffen en dat vlak voor de kerst. Mijn verlanglijstje wordt dit jaar erg lang. Gelukkig heb ik veel ruimte onder mijn boom voor de pakjes. Mijn man wil ook graag een quilt maar die mag natuurlijk niet te opvallend zijn, stel je voor. Laten er nu net leuke ruiten en strepen gekomen zijn en de kleuren zijn mooi gedekt. Hier zullen geen klachten over komen. Ik heb een paar stoffen bij elkaar gelegd met wat effen kleuren ertussen. Ik ben benieuwd wat manlief hiervan vindt.
Het zal ook makkelijk zijn want de ruiten en strepen kunnen gewoon in vierkantjes worden gesneden en aan elkaar worden gezet. Zo duurt het in elkaar zetten van de quilt geen jaar en kan ik snel door naar mijn volgende project.
Deze stoffen zijn namelijk ook heel erg apart het lijken wel art deco stoffen. Ze voelen ook zacht aan dus zullen ze makkelijk te verwerken zijn. Misschien wel mooi voor een Jane Austen quilt. Dit is een quilt met ruiten.
Als er dan nog ruimte is op mijn verlanglijst dan ook nog graag dit pakketje met 42 vierkantjes. Hoe makkelijk kunnen ze het voor ons maken. Hierbij hebben we alleen maar naald en draad nodig. Misschien een vakantie projectje.

Als laatste nog een paar witjes en een paar hele lieve stofjes. Die passen in ieder verzameling.

Ik ben benieuwd wat er straks onder de kerstboom zal liggen.
Over 2 weken, 21 december, is het open huis en kan iedereen deze stoffen komen bewonderen.
Tot dan.
Quirien, Team De Sampler

2 opmerkingen:

  1. Hoi Quirien,
    wat een prachtige stofjes weer! dat geeft vast veel mensen weer nieuwe inspiratie!
    groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag je al snijden. Het zijn mooie lapjes!

    BeantwoordenVerwijderen