maandag 23 juli 2012

Bee

Vandaag laat ik wat foto's zien van de Vrijdagochtend Bee. De dames uit deze groep komen uit verschillende lessen en clubs bij De Sampler. Het is elke maand weer erg gezellig en leuk om van elkaar te zien waar iedereen mee bezig is.

Thea maakt een quilt met harten, Ria zit ook in de Kim Mc Lean Club en is met de Roseville Album Quilt bezig. Ans is begonnen aan een nieuwe Sampler.

Coby maakt blokken van de Sterren en Compassen Club en Lucette maakt nogmaals het centrale blok uit ons BOM project van twee jaar geleden maar nu met haar eigen stoffen.
 
Welmoed is bezig met de Scandinavian Christmas Stitchery, dit was ook een Club bij ons en Coby maakt de VariaHex uit de Quilt en Zo.
 
Conny is ook bezig met de Scandinavian Christmas Stitchery en Eugenie maakt een kinderquilt.

Eugenie heeft ook nog dit mooie Kompas meegenomen waar inmiddels de perfecte achtergrond voor is gevonden.

Het lijkt op deze foto of Karin niets aan het doen is maar in werkelijkheid maakt ze heel erg veel. Karin is nu een jaar aan het quilten en ze lijkt wel een soort inhaalslag te maken. Els houdt hier haar Medaillon op. Even ter herinnering: zaterdag 22 september is de Terugkomdag van alle Medaillon groepen. Marion maakt een Mini quiltje

In de maanden oktober en november verzorgen deze dames de tentoonstelling bij ons boven in de lesruimte en Bij deze zijn jullie dus allemaal uitgenodigd!

Zelf ben ik begonnen met lapjes te snijden om mee te nemen op vakantie, het wordt een quilt gemaakt met hexagonnetjes van een halve inch (ongeveer een 20 cent munt). Ik moest natuurlijk wel even proberen of het leuk werd.

 
En nu kan ik niet meer stoppen dus snel maar extra voorraad snijden......!

Voor iedereen die net als ik nog op vakantie gaat een heel fijne vakantie en voor de thuisblijvers een mooie zomer, Cathelijn

donderdag 12 juli 2012

Staande kat uit Bonnie's Garden

Ik ben momenteel verslaafd aan kleine werkjes. Van die leuke kleine dingen die in 1 of 2 dagen klaar zijn. 
Een van die werkjes is de staande kat uit het boek van Bonnie Sullivan of zoals de fransen dat zo mooi kunnen zeggen "Le chat debout".


de kat is gemaakt van de "Floral Collection" van Lecien. Een foto van de serie kunt u hier vinden.We hebben er van die leuke scrap pakketjes van gemaakt wat voldoende is om de kat te maken. 
Bij gebrek aan schoon zand heb ik er een zakje met kattebakvulling in gedaan (wel schone natuurlijk) zodat hij lekker stevig blijft staan. Thuis vond ik 2 kleine belletjes en in de winkel een knal roze zigzagbandje en de winkelkat  kan voor de kramen om. Zo lijkt de zomer toch meteen weer wat zonniger.

Namens het team een gezellig weekend met veel zon,
Karin

dinsdag 3 juli 2012

Roze Zaterdag

 

Zaterdag is het Roze Zaterdag in Haarlem.

Daarom krijgt U op alle roze lapjes (en lapjes waar roze in zit) 15% korting. Misschien tot Zaterdag?